Florin Cîţu:

Obiectivul e ca în septembrie să avem 10,4 milioane de persoane vaccinate

Premierul Florin Cîţu a declarat ieri că obiectivul lui este ca până în luna septembrie în România să fie vaccinate 10,4 milioane de persoane. „Ieri m-am asigurat că vom mai lua încă 8 milioane de vaccinuri. În septembrie, obiectivul meu este de a avea 10 milioane 400 de mii de persoane vaccinate, ceea ce înseamnă aproape 70% din ceea ce ne-am dori şi să scăpăm de pandemie”, a declarat Florin Cîţu.

Conform acestuia, vaccinarea este o prioritate şi „merge bine”. „Vaccinarea este o prioritate, merge bine până acum, va merge şi mai bine. (…) Din ce am văzut eu şi văd şi interesul pentru etapa a doua, în România în acest moment lumea vrea să se vaccineze, ceea ce e un lucru foarte bun”, a mai spus Florin Cîţu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: