Membrii ATOS Suceava continuă şirul faptelor bune

60 de familii necăjite (cu mulţi copii, bătrâni, bolnavi) au primit alimente pentru sărbătorile de iarnă. Tinerii voluntari din Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Suceveni au cutreierat comuna Muşeniţa, cu satele Climăuţi, Baineţ, Vicşani, Bănceşti şi Văşcăuţi, localităţi aflate la frontiera României cu Ucraina, în cadrul unei acţiuni de ajutorare iniţiată de Maria Cernovschi şi de părintele Justinian Cojocar, cu ajutorul unor oameni cu suflet generos din zona Rădăuţi – Siret.

Doi copii care frecventează şcoala, din familii modeste, au primit câte un telefon pentru a le fi de folos la şcoala online.

Două promisiuni au făcut tinerii voluntari la Muşeniţa, promisiuni pe care speră că le vor onora: vor construi o baie şi o cameră mare unei familii necăjite cu cinci copii din Vicşani şi vor săpa o fântână unei mame bolnave, care creşte trei copii, cel mai mare având probleme de sănătate. (M.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: