O mână de ajutor pentru Florentina şi copiii săi

O mână de ajutor se află în situaţia să ceară, acum, înainte de sărbători (dar şi dincolo de acestea) Florentina Solomon din comuna Ciprian Porumbescu.

„Sunt o mamă singură care îmi cresc cei trei copii – o fetiţă, Adriana, care are probleme de sănătate, două sufluri la inimă, şi o fetiţă de 6 ani, Ana, care este născută cu hidrocefalie, alături de un băieţel de un an şi două luni, Beniamin. Aceşti copii au nevoie de mâncare, tratament, lapte şi pamperşi, iar eu sunt singură şi mă descurc foarte greu” ne-a declarat, inclusiv negru pe alb, Florentina Solomon, precizând că este „singură şi se descurcă foarte greu”.

„Vă rog frumos să-mi fiţi alături, nu am alt ajutor decât socrii mei” ne-a mai spus Florentina Solomon care, alături de acte doveditoare cu privire la situaţia sa şi a copiilor, ne-a precizat că despre acestea pot oferi referinţe atât Nicoleta Daneliuc, asistent social, purtătoarea de cuvânt a DGASPC Suceava, cât şi Primăria comunei Ciprian Porumbescu.

Ajutorul dvs. financiar este aşteptat prin Banca Transilvania, pentru Solomon Florentina, în lei, IBAN RO27BTRLRONCRT0PB7189401. Numărul de telefon al Florentinei este 0755339144, dacă doriţi să-i oferiţi şi altfel de sprijin (alimente, hăinuţe etc.). (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

 1. Contul este gresit! Nu pot transfera bani

  • Contul este acesta RO27BTRLRONCRToPB7189401
   Ne-a fost furnizat chiar de catre persoana in cauza.
   Pentru o verificare suplimentara puteti sa o sunati chiar pe doamna in cauza.
   Multumim!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: