Casa pentru care au contribuit 8000 de suceveni la ultima ediţie a proiectului „Simfonii de Toamnă” a fost finalizată

> O familie cu şase copii din Dolhasca are condiţii mai bune > Clubul Rotary Suceava-Bucovina: Suntem onoraţi că aţi susţinut acest proiect şi împreună am făcut o faptă bună

 Clubul Rotary Suceava-Bucovina a anunţat finalizarea proiectului „Simfonii de Toamnă” ediţia a VIII-a, respectiv construirea unei case pentru o familie cu 6 copii din Siliştea Nouă, Dolhasca.

Potrivit unui comunicat semnat de Dan Zlei, preşedinte 2020/2021 Rotary Club Suceava Bucovina, şi de Dan Cuşnir, manager de proiect „Simfonii de Toamnă”, în ziua de 9 septembrie 2019, în mai puţin de 10 minute, peste 8000 de suceveni care s-au alăturat „Simfoniilor” au donat echivalentul a 16.000 euro.

„A fost cea mai mare sumă pe care Clubul a reuşit să o strângă pentru proiecte umanitare. Acest lucru ne-a dat încredere si a pus pe umerii noştri responsabilitatea de a duce la bun sfârşit acest proiect” se arată în comunicat.

La finalizarea şi utilarea construcţiei s-au alăturat cu donaţii financiare şi materiale suplimentare membrii Clubului Rotary Suceava-Bucovina şi o serie de sponsori generoşi: Egger, Fan Curier, Expertoptic, Assist Software, Moira DPA, Pureco2, Mobexpres, Loial Impex, Global Mutual Assistance, Cris Termoconfort, Kroll Plus, Artra, SUCT şi familiile Groza Ştefan, Zgăbei Nicu, Mocanu Vasile, Lahman Ilie, Cureluşă Cristi, Vasilaş Ionuţ, Faur Dulcineia, Mihai Dinu, Calistru Alina, Galanton Bogdan, Puni Silviu şi Cuşnir Dan.

În comunicat se aminteşte că pe scena „Simfoniilor de Toamnă” din 2019 au evoluat peste 120 de artişti ai Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” din Chişinău, care au creat o seară magică în centrul Sucevei.

„Noi, membrii Clubului Rotary Suceava – Bucovina, avem convingerea că oricât am face pentru comunitate nu este suficient; întotdeauna Suceava merită mai mult decât putem noi face pentru ea! Cu puţin de la fiecare, acest VIS a devenit realitate! Mulţumim partenerilor, sponsorilor şi promotorilor «Simfoniilor de Toamnă» 2019. Datorită lor şi la ediţia a VIII-a accesul publicului la eveniment a fost gratuit. Un gând cu totul special către presă şi partenerii media, cei care ne-au fost alături încă de la prima ediţie în promovarea «Simfoniilor de Toamnă». Membrii Clubului Rotary Suceava – Bucovina sunt onoraţi de faptul că aţi susţinut acest proiect al «Simfoniilor de Toamnă» şi împreună am făcut o faptă bună. Mulţumim Suceava pentru susţinere!” se arată în finalul comunicatului semnat de Dan Zlei, preşedinte 2020/2021 Rotary Club Suceava Bucovina, şi de Dan Cuşnir, manager de proiect „Simfonii de Toamnă”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: