Rata de infectare cu Covid-19 în judeţ este de 2,22 la mia de locuitori

> În municipiul Suceava, rata a ajuns la 3,89 la mie fără focare şi 3,94 la mie cu focare, însumând 505 cazuri de infecţie

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri de 2,22 la mia de locuitori fără focare de Covid-19, iar cu focare incidenţa ajungea la 2,32 la mie, a informat Prefectura Suceava.

Totodată, 17 localităţi din judeţ sunt în zona roşie, adică au o rată de infectare de peste 3 la mie, fără a fi luate în calcul focarele.

Printre localităţile din zona roşie rămâne şi municipiul Suceava, unde rata infectării este 3,89 la mie fără focare şi 3,94 cu focare.

În municipiul Suceava sunt 505 cazuri active de Covid-19, şase dintre ele fiind în focare. În total, de la debutul pandemiei, 3.164 de suceveni s-au infectat cu SARS-CoV-2. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: