Premierul Ludovic Orban a transmis că este alături de autorităţile sucevene

> Primul ministru a promis că va susţine programe importante, precum Autostrada A 7 Bucureşti – Siret sau Drumul Nordului Suceava – Baia Mare

Premierul Ludovic Orban, care a participat, vineri, la constituirea Consiliului Judeţean Suceava rezultat în urma alegerilor din 27 septembrie, a declarat că a ţinut să fie prezent la acest moment important din viaţa judeţului Suceava pentru a transmite un mesaj de parteneriat cu autorităţile sucevene.

„Prezenţa mea la depunerea jurământului de preşedintele CJ Suceava şi primarul Sucevei reprezintă o garanţie a unui parteneriat între Guvern şi autorităţile locale din Suceava pentru susţinerea proiectelor importante de dezvoltare ale judeţului şi municipiului Suceava” a precizat Orban.

El a arătat că s-a aflat la Suceava pentru a transmite un angajament ferm la dialog, cooperare, alocare de resurse pentru susţinerea programelor de care are nevoie Suceava.

Orban a spus că se referă la programe importante care ţin de infrastructura de transport cum este proiectul A 7, legătura Bucureşti – Siret, la profil de autostradă sau de drum expres, care asigură conexiunea la A 8, Tg. Mureş – Iaşi.

El a mai spus că prezenţa lui la Suceava reprezintă şi un angajament de susţinere a proiectului Drumului Nordului, la profil de drum expres, care să facă legătura între Suceava şi Bistriţa, Dej, Baia-Mare şi graniţa de vest a ţării.

Totodată, el a precizat că sprijină proiectele de extindere a reţelelor de gaze naturale din judeţul Suceava, proiectul de apă şi canal, dar că urmăreşte şi finalizarea unor obiective importante de investiţii, cum e centura Rădăuţi, care ar urma să se finalizeze în acest an, precum şi alte obiective. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI