PSD Suceava 2020

Premierul Ludovic Orban a transmis că este alături de autorităţile sucevene

> Primul ministru a promis că va susţine programe importante, precum Autostrada A 7 Bucureşti – Siret sau Drumul Nordului Suceava – Baia Mare

Premierul Ludovic Orban, care a participat, vineri, la constituirea Consiliului Judeţean Suceava rezultat în urma alegerilor din 27 septembrie, a declarat că a ţinut să fie prezent la acest moment important din viaţa judeţului Suceava pentru a transmite un mesaj de parteneriat cu autorităţile sucevene.

„Prezenţa mea la depunerea jurământului de preşedintele CJ Suceava şi primarul Sucevei reprezintă o garanţie a unui parteneriat între Guvern şi autorităţile locale din Suceava pentru susţinerea proiectelor importante de dezvoltare ale judeţului şi municipiului Suceava” a precizat Orban.

El a arătat că s-a aflat la Suceava pentru a transmite un angajament ferm la dialog, cooperare, alocare de resurse pentru susţinerea programelor de care are nevoie Suceava.

Orban a spus că se referă la programe importante care ţin de infrastructura de transport cum este proiectul A 7, legătura Bucureşti – Siret, la profil de autostradă sau de drum expres, care asigură conexiunea la A 8, Tg. Mureş – Iaşi.

El a mai spus că prezenţa lui la Suceava reprezintă şi un angajament de susţinere a proiectului Drumului Nordului, la profil de drum expres, care să facă legătura între Suceava şi Bistriţa, Dej, Baia-Mare şi graniţa de vest a ţării.

Totodată, el a precizat că sprijină proiectele de extindere a reţelelor de gaze naturale din judeţul Suceava, proiectul de apă şi canal, dar că urmăreşte şi finalizarea unor obiective importante de investiţii, cum e centura Rădăuţi, care ar urma să se finalizeze în acest an, precum şi alte obiective. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: