PSD Suceava 2020

Femeie agresată de soţ în centrul Rădăuţiului

O rădăuţeancă în vârstă de 51 de ani a fost agresată duminică, în chiar centrul municipiului, de soţul său. Agresiunea s-a produs sub privirile mai multor trecători, care au sesizat Poliţia.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30, în imediata apropiere a unei cofetării din centrul municipiului Rădăuţi. Femeia a fost lovită cu palmele de soţul ei, de aceeaşi vârstă, care-i reproşa că ar gospodări prost locuinţa.

După ce a fost agresată, femeia a fugit şi s-a ascuns pe străzile din oraş, fiind găsită de poliţişti abia peste două ore, ascunsă într-o anexă a locuinţei.

Femeia avea urme vizibile de violenţă, însă a refuzat asistenţa medicală.

În urma completării formularului de risc, a reieşit existenţa riscului iminent asupra vieţii, integrităţii fizice ori asupra libertăţii ei, femeia solicitând emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Astfel, faţă de agresor a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 18.10.2020. Pe lângă aceasta, el este cercetat penal. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: