634 de cazuri de Covid-19 în evoluţie, în 86 de localităţi

Prefectura a anunţat că ieri, în judeţul Suceava, erau 634 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, faţă de 630 cazuri în ziua anterioară.

Sursa citată precizează că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 28 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 16 – câte un caz, 48 – sub cinci, 9 – sub zece, iar 13 – peste zece cazuri în evoluţie.

La nivelul judeţului, incidenţa cumulată a cazurilor de infectare era ieri de 0.83 la mia de locuitori.

În acelaşi timp, în carantină se aflau 545 suceveni, iar în izolare 253.

Numărul total de persoane testate până ieri era de 51.604, în anterioarele 24 de ore fiind testate 105 persoane.

Ni s-a precizat că forţele de ordine continuă verificările în contextul Covid-19. Astfel, în cursul zilei de 20 septembrie, au fost verificate 695 persoane şi 114 societăţi comerciale. În total, au fost aplicate 15 amenzi, în valoare de 10.000 lei.

În acest context, Prefectura Suceava îndeamnă cetăţenii să aplice toate măsurile de protecţie sanitară pentru a-şi proteja propria sănătate dar şi pe a celor dragi şi să ţină cont permanent de faptul că acţiunile proprii îi pot influenţa sau afecta pe cei din jur.

„Trebuie să acţionăm uniţi, să respectăm măsurile dispuse de autorităţi şi recomandările specialiştilor pentru a ne proteja şi a proteja comunitatea în care trăim, să avem o atitudine civică proactivă şi să ne sprijinim reciproc pentru a depăşi această pandemie şi a reveni la viaţa socială obişnuită” a transmis Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: