Doi scriitori suceveni sunt premianţi ai Zilelor Revistei „Convorbiri literare”

> Este vorba despre Constantin Hrehor şi Vlad Sibechi

Zilele Revistei „Convorbiri literare”, ajunse la cea de-a XXIV-a ediţie, s-au desfăşurat în perioada 17-18 septembrie a.c., organizate fiind de Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia „Revista Convorbiri Literare”. Pe 18 septembrie a.c., au fost desemnaţi laureaţii premiilor anuale ale revistei, printre ei numărându-se doi scriitori suceveni, Constantin Hrehor şi Vlad Sibechi. Preşedintele juriului a fost scriitorul Casian Maria Spiridon, directorul revistei „Convorbiri literare”.

Premiul la secţiunea „Poezie” i-a revenit lui Constantin Hrehor, în timp ce la secţiunea „Debut” el a fost obţinut de mai tânărul Vlad Sibechi, pentru volumul de versuri „Meditaţiile bătrânului despre libertate” (volum apărut anul trecut la Editura „Tracus Arte).

Întreaga manifestare, ca şi festivitatea de premiere s-a desfăşurat în mediul online, fiind transmisă în direct pe canalul YouTube. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: