Atletism

Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava şi-a premiat principalii colaboratori

Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava şi-a premiat, la finele săptămânii trecute, la stadionul Areni, principalii colaboratori. Au primit distincţii din partea preşedintei Elena Vizitiu, aflată la al doilea mandat în fruntea Asociaţiei, primarul Ion Lungu, Aura Ştefănescu, în calitate de sponsor, Valerică Gherasim, director adjunct al CSM Suceava şi secretar în cadrul AJA Suceava, Daniel Davidel, preşedintele Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Petru Enache, inspector în cadrul aceluiaşi for, Iustin Tătărău, antrenor la Liceul cu Program Sportiv din localitate, antrenorul federal Silviu Casandra, Cristina Casandra, pentru merite în promovarea atletismului sucevean, Elena Martiniuc, director la Şcoala Gimnazială Nr. 9 Suceava, Laura Blănaru, director de marketing la Federaţia Română de Atletism, şi antrenoarea Erzilia Ţîmpău, pentru rezultatele deosebite obţinute.

Preşedinta AJA Suceava, Elena Vizitiu, a dorit în discursul său să mulţumească colegilor şi colaboratorilor pentru sprijin şi pentru încrederea acordată.

„Formăm o echipă puternică, ambiţioasă, care îşi propune să susţină atât sportul de masă, cât şi pe cel de performanţă. În această perioadă grea de pandemie vom încerca să organizăm mici competiţii în şcoli, desigur, cu respectarea tuturor regulilor impuse de Ministerul Sănătăţii. De asemenea, am ajutat şi vom sprijini în continuare sportivii şi antrenorii, pentru ca atletismul sucevean să obţină rezultate pe măsură”, a precizat Elena Vizitiu.

La rândul său, primarul Ion Lungu a anunţat că Primăria Suceava va rămâne în continuare alături de atletism şi de sportul sucevean.

„Prin această diplomă pe care am primit-o nu se recunoaşte neapărat meritul primarului, ci al Primăriei şi al Consiliului Local, care au sprijinit în ultimii 16 ani sportul sucevean. Avem o tradiţie cu Crosul Sucevei, e un lucru sănătos, dar, din păcate, deşi aveam prins în buget nişte bani importanţi pentru organizare, acest eveniment nu a putut avea loc în acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Copii talentaţi avem, antrenori profesionişti există şi sper ca atletismul sucevean să revină cât mai curând la performanţele de altădată” a declarat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: