Dan Ioan Cuşnir:

Cum cu o floare nu se face primăvară, nici cu un autobuz, fie el şi electric, nu se face transport public modern

Candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, ieri, că în municipiul Suceava şi transportul public local a rămas la capitolul „Vom face”.

„În această săptămână electorală vor ajunge câteva autobuze electrice la Suceava. Ion Lungu vrea să câştige al cincilea mandat minţind. S-a făcut prea târziu, prea puţin şi greşit. La fel cum cu o floare nu se face primăvară, nici cu un autobuz, fie el şi electric, nu se face un transport public modern” a spus Cuşnir.

Candidatul PSD a arătat că transportul public modern înseamnă să fie un transport eficient şi să ajungă la timp, dar şi că înseamnă confort, inclusiv confortul aşteptării în staţie.

„Oamenii nu mai pot fi păcăliţi. Oamenii văd cum arată staţiile de autobuz” a spus Cuşnir.

El a mai declarat că transportul public înseamnă şi un sistem modern de taxare, dar înseamnă şi autobuze optimizate pentru arterele mari şi pentru arterele mici.

„Un transport public modern înseamnă curse dedicate pentru elevi” a spus Dan Ioan Cuşnir.

Potrivit lui, principalele momente când oraşul este aglomerat sunt când elevii merg sau se întorc de la şcoală.

„Nu înţelegem de ce până la sosirea autobuzelor electrice nu avem o bandă dedicată autobuzelor şi transportului elevilor la şcoală. De ce trebuie să aşteptăm alegerile pentru a rezolva problema traficului modern în Suceava?” a întrebat Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: