Recepţie finală a modernizării DN 18 între Iacobeni şi judeţul Maramureş

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat luni, după ce directorul CNAIR, Mariana Ioniţă, a semnat recepţia finală a lucrării de modernizare a DN 18 pentru cele două tronsoane de pe raza judeţului Suceava, că această cale rutieră modernizată va contribui la dezvoltarea turismului în zonă.

„S-a semnat recepţia finală a modernizării DN 18 pe tronsonul de 40 km de la Iacobeni până la limita cu judeţul Maramureş. Am curajul să spun că este cel mai frumos traseu din România pe Valea Bistriţei” a declarat Flutur.

Gheorghe Flutur a mai spus că această investiţie duce la scurtarea distanţei dintre Suceava şi graniţa cu Ungaria cu circa 100 km.

El a subliniat că acum se poate ajunge în această zonă mai uşor şi că se deschide o perspectivă de dezvoltare turistică în zona Bistriţei Aurii.

„Primarii de aici au făcut şi ei eforturi foarte mari. Există infrastructură de cabane dezvoltate în această perioadă. Există obiective turistice foarte importante, cum e satul tradiţional Ciocăneşti, muzeele care înseamnă tradiţii şi obiceiuri, Festivalul Naţional al Păstrăvului, plutăritul pe Bistriţa şi atâtea evenimente unice care pot fi petrecute de turişti” a spus Flutur.

El a anunţat că urmează să fie făcută o poartă de intrare şi să fie promovată în continuare „această zonă a Bucovinei, pentru că în sfârşit avem un drum aşa cum îl merită de mult”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: