Drăguşeni

Un copil a rămas blocat într-un canal de sub un podeţ

Pompierii militari din Fălticeni au reuşit, sâmbătă seara, să salveze un copil de 10 ani care a rămas blocat într-un canal de scurgere a apei pluviale sub un podeţ, unde a ajuns deoarece a în-cercat să recupereze o minge.

Potrivit ISU Suceava, sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, pompierii militari fălticeneni au fost solicitaţi să intervină în satul Broşteni, din comuna Drăguşeni, unde un băiat de 10 ani a rămas blocat într-un canal de scurgere a apei pluviale, sub un podeţ.

Pompierii militari s-au deplasat cu modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD.

La faţa locului, copilul era sub un podeţ de beton, în imposibilitate de a se mişca.

Acesta se juca în zonă, împreună cu mai mulţi copii, când o minge de tenis de câmp a ajuns sub podeţ. El s-a dus după minge, a intrat cu totul în cavitate, cu picioarele înainte, însă a rămas înţepenit în „capcana” de beton şi nu a putut fi ajutat nici de adulţii din zonă care i-au sărit în ajutor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI