Stadionul „Areni” a fost închis

Trei jucători de la Foresta au ieşit pozitivi la Covid

>„Facem dezinfecţie la partea interioară, pe pista de atletism, în vestiare şi în grupurile sanitare” a declarat primarul Ion Lungu

Primăria municipiului Suceava a decis să închidă, miercuri, stadionul „Areni”. Primarul Ion Lungu a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că 3 jucători ai echipei de fotbal Foresta au fost depistaţi pozitiv la SARS-CoV-2, dintr-un lot de 19 de teste. Edilul-şef a precizat că, în aceste circumstanţe, s-au dispus intervenţii de dezinfectare, Direcţia de Sănătate Publică urmând a întreprinde o anchetă epidemiologică şi a decide care este regimul la care se vor supune restul fotbaliştilor şi personalului Clubului. „Am luat decizia ca stadionul să fie închis. Facem dezinfecţie la partea interioară, pe pista de atletism, în vestiare şi în grupuri sanitare. Aşteptăm se vedem ce spune Direcţia de Sănătate Publică, în conformitatea cu legislaţia în vigoare, aceasta fiind instituţia care decide ce se întâmplă în continuare, să desfăşoare ancheta epidemiologică. Până una-alta, stadionul rămâne închis, să vedem ce se întâmplă” a punctat şeful executivului municipal. Ca urmare a ordinului comun al ministrului Sportului şi ministrului Sănătăţii, după ce a primit solicitări de reluare a activităţilor sportive, Primăria Suceava a permis alegarea pe pista stadionului a cel mult 6 persoane, începând cu ora 7.00 şi până la ora 22.00. La intrare, amatorilor de mişcare li se măsura temperatura corporală, fiind impusă respectarea distanţării fizice. Alergatul nu era permis în perioada în care fotbaliştii aveau antrenamente.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: