Partenerii din Yinchuan au trimis 48.000 de măşti sanitare

>Primarul Lungu spune că 24.000 dintre ele vor rămâne la Primărie

 Primăria Suceava este beneficiara unui sprijin de 48.000 de măşti sanitare de protecţie împotriva SARS-CoV-2. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu, potrivit căruia donaţia vine din partea partenerilor din municipiul Yinchuan, China. „Le vom folosi la Primărie, dar mai ştiu că nu aveau măşti suficiente medicii de familie. Dacă mai este valabilă această situaţie, o să donăm jumătate medicilor de familie. Restul va fi folosit, mai departe, la Primărie” a subliniat Ion Lungu.

Pentru prevenirea şi combaterea răspândirii Covid-19, Suceava a mai avut parte de donaţii de la partenerii din Yinchuan, Ambasada Chinei şi Camera de Comerţ România-China, constând în 22.000 de măşti de protecţie şi 2.000 de mănuşi de protecţie, pe care Primăria le-a orientat către Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: