Fostul prefect Mirela Adomnicăi este, oficial, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ Suceava

PSD Suceava a anunţat, sâmbătă, că s-au finalizat întâlnirile Comitetului Executiv Judeţean PSD la care membrii acestui for decizional au validat propunerile formulate de Biroul Permanent Judeţean PSD referitoare la desemnarea candidaţilor pentru funcţiile administraţiei publice locale.

Astfel, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean a fost validată candidatura Mirelei Elena Adomnicăi.

„Alegerea a fost fundamentată pe pregătirea profesională a domniei sale în domeniul juridic, pe experienţa sa profesională ca director al unor instituţii judeţene, ca parlamentar şi mai ales ca prefect al judeţului Suceava. În mandatul pe care l-a avut în această funcţie, dna Mirela Adomnicăi a gestionat cu pricepere problemele judeţului, confruntându-se deseori cu necesitatea de a gestiona situaţii dificile, nemulţumiri sociale, incendii, inundaţii, dar a demonstrat şi o preocupare intensă pentru sprijinirea primarilor şi rezolvarea problemelor administraţiilor locale” a transmis PSD Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: