În contextul creşterii numărului cazurilor de Covid-19: 

Prefectura face apel la suceveni să respecte normele sanitare

> Manifestaţi o atitudine responsabilă, pentru a ne întoarce treptat la libertăţile noastre aşa cum le ştiam, se arată în mesajul de ieri al Prefecturii Suceava

 Prefectura a făcut, marţi, un apel la suceveni după ce a crescut numărul cazurilor de Covid-19.

„Facem un apel la suceveni să manifeste aceeaşi atitudine conştientă, responsabilă, pentru a ne întoarce treptat la viaţa noastră, la libertăţile noastre aşa cum le ştiam” se arată în comunicatul Prefecturii.

Prefectura a atras atenţia asupra necesităţii respectării cu stricteţe a măsurilor generale de protecţie sanitară – purtarea măştii în spaţii închise, păstrarea distanţei faţă de alte persoane, evitarea atingerii suprafeţelor comune şi a contactului direct şi igienizarea frecventă a mâinilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: