Preşedintele CJ a verificat lucrările de asfaltare pe drumurile Frasin – Broşteni şi Gemenea – Slătioara

> Gheorghe Flutur a anunţat, în acest context, că în curând va fi deschis şi drumul Câmpulung Moldovenesc – Stulpicani

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că a verificat lucrări de asfaltare care se desfăşoară în zona Frasin – Broşteni şi a anunţat că urmează a se moderniza şi porţiunea de pe raza oraşului Frasin, printr-un proiect al acestui oraş.

„Am fost pe şantierul de pe drumul Frasin – Broşteni, pe tronsoanele care aparţin Consiliului Judeţean Suceava, în zonele Stulpicani şi Ostra. În toamnă, aici s-a turnat un strat de asfalt şi s-a aplicat plasă de geotextil pentru a face legătura între straturi, iar acum se toarnă al doilea strat de asfalt” a spus Flutur.

El a menţionat că a discutat cu primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan, şi că vor începe lucrări de asfaltare pe un proiect al Primăriei Frasin, pentru că porţiunea de drum nu putea fi modernizată de Consiliul Judeţean, fiind drum orăşenesc şi nu judeţean.

„Se lucrează deja la repararea podeţelor şi, în perioada următoare, se va turna asfalt pe porţiunea Frasin – Doroteia” a spus Flutur.

El a subliniat că este vorba despre lucrări care îmbunătăţesc starea drumului şi fac mult mai uşoară legătura DN 17, de la Frasin la Broşteni, spre DN 17 B.

Flutur a mai arătat că în zona Stulpicani a fost pe şantier împreună cu primarul de Stulpicani, Vasile Zamcu.

„Aici se execută lucrări la acostamente şi legăturile cu drumurile laterale care se realizează odată cu asfaltarea” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a arătat că se continuă şi lucrările de asfaltare a drumului judeţean Gemenea – Slătioara.

„Ne propunem să punem în valoare obiectivul UNESCO «Codrul Secular Slătioara» şi să deschidem în perioada următoare şi drumul Stulpicani – Câmpulung Moldovenesc” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: