CJSU Suceava:

Şi locuitorii din comunele Bălăceana, Ilişeşti, Şcheia şi Todireşti pot circula fără documente justificative în interiorul zonei metropolitane Suceava

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că, având în vedere necesitatea de „a asigura contiguitatea spaţială” a teritoriului administrativ al municipiului reşedinţă de judeţ şi a unităţilor administrativ-teritoriale cuprinse în zona metropolitană constituită conform legislaţiei specifice, în data de miercuri a avut loc o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

În cadrul acestei şedinţe s-a hotărât aplicarea unitară a măsurilor prevăzute la art. 5 alin.3 din Legea nr. 55/ 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 coroborate cu dispoziţiile punctului 20 din anexa la Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă nr. 25/ 18.05.2020, la nivelul următoarelor localităţi: zona metropolitană Suceava compusă din municipiul Suceava, oraşul Salcea, Adâncata, Bosanci, Dărmăneşti, Dumbrăveni, Hănţeşti, Ipoteşti, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuţi, Siminicea, Stroieşti, Udeşti, Vereşti, precum şi în unităţile administrativ-teritoriale Bălăceana, Ilişeşti, Şcheia şi Todireşti.

„Astfel, în interiorul şi între localităţile sus-menţionate se poate circula fără documentele justificative prevăzute în cele două acte normative sus-menţionate” se arată în comunicat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: