„Mi-am dorit sa fac un minim gest de recunoştinţă şi solidaritate pentru eforturile lor !”

Viceprimarul PMP al municipiului Suceava, Marian Andronache, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulţumire la adresa celor care sunt „la datorie” în aceste momente în care municipiul reşedinţă de judeţ este în carantină totală.

Redăm textul care însoţeşte postarea viceprimarului. (N.B.)

Cuvintele de pe buzele tuturor, în perioada asta urâtă, în afară de virus, sunt solidaritate, omenie, respect.

Primii care arată prin fapte ce înseamnă asta, care sunt la datorie zilnic în lupta împotriva noului tip de coronavirus, sunt Oamenii din linia întâi: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanţe, angajaţii DSP, poliţiştii, jandarmii, poliţiştii locali şi toţi cei care, prin natura serviciului, sunt supuşi clipă de clipă pericolului de a contracta virusul. Fără echipament de protecţie, pericolul este şi mai mare.

Mi-am dorit să fac un minim gest de recunoştinţă şi solidaritate pentru eforturile lor. Împreună cu europarlamentarul Eugen Tomac, am pus la dispoziţia lor, prin donaţie, 5000 de măşti de protecţie, pe care eroii noştri sa le poată utiliza zilnic.

Măştile au ajuns la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Direcţia de Sănătate Publică, Poliţia Municipiului Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Poliţia Locală, Direcţia de Asistenţă Socială, Direcţia Generală a Domeniului Public, Direcţia Administraţiei Pieţelor, Direcţia Silvică.

Va mulţumesc şi va respect pentru dăruirea dumneavoastră, pentru curaj şi pentru omenie!

Dumnezeu să vă dăruiască sănătate şi să vă răsplătească înzecit pentru tot ceea ce faceţi pentru noi, sucevenii!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: