Continuă verificările poliţiştilor privind respectarea măsurilor impuse de ordonanţele militare

> Mai mulţi poliţişti şi o grupă SAS au acţionat în comunităţile de romi din Gura Humorului, Valea Moldovei şi Capu Codrului

 În cursul zilei de duminică, 5 aprilie, poliţişti din Gura Humorului au acţionat pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus, Covid-19. Amintim că astfel de acţiuni au avut loc anterior şi în alte localităţi ale judeţului.

La acţiune au participat doi poliţişti din cadrul SIC Suceava, cinci poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului şi o grupă SAS, care au acţionat pe raza oraşului Gura Humorului, comunei Valea Moldovei şi a comunei Capu Codrului, unde sunt comunităţi de romi.

Astfel, au fost legitimate 147 persoane, controlate 73 de autovehicule şi verificate 25 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. Poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.500 lei, dintre care 12 (15.000 lei) pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: