Nouă listă a cabinetelor care asigură asistenţa medicală stomatologică de urgenţă în judeţ

Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava a transmis o nouă listă a cabinetelor care îndeplinesc condiţiile necesare pentru a asigura asistenţa stomatologică de urgenţă în judeţul Suceava.

Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava a menţionat că, în urma ultimelor precizări primite din partea Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, precum şi a deciziei Colegiului Medicilor Stomatologi din România cu privire la efectuarea intervenţiilor stomatologice de urgenţă în situaţia actuală a epidemiei cu coronavirus, doar următoarele cabinete îndeplinesc condiţiile necesare pentru a asigura asistenţa medicală stomatologică de urgenţă în judeţul Suceava:

  1. SC Jadent SRL Suceava, str. Mihai Eminescu, nr.36, telefon: 0745415710 (dr. Stan Paul);
  2. SC Zenith Dental Studio SRL Suceava, Str. Stefan cel Mare nr. 41, bloc A3, scara B, apartament 2, telefon 0745936484 (dr. Sbirnea Cristina);
  3. SC New Dental House SRL Suceava, str. Zorilor nr. 12., bl. E27, telefon: 0742554338 (dr. Mateescu Tatiana);
  4. SC Dorna Medical SRL Vatra Dornei, str. Mihai Eminescu, nr.19, telefon: 0330100427. (N.B.)
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: