Deputatul Alexandru Băişanu a cerut ca Spitalul Judeţean să nu fie transformat în spital pentru tratarea Covid

 > El a solicitat miercuri demisiile preşedintelui CJ Suceava şi managerului SJU Suceava

Preşedintele Partidului Forţa Naţională Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a cerut, miercuri, ca Spitalul Judeţean Suceava să nu fie transformat în spital regional pentru tratarea pacienţilor cu Covid, dar şi demisia preşedintelui CJ Suceava, respectiv a managerului SJU Suceava.

Într-un mesaj video, Băişanu a spus că acum sentimentele din Suceava sunt de frică, groază, semne de întrebare, lipsa unei perspective şi a unor soluţii pentru criza cu care ne confruntăm.

„Acest moment deosebit ar trebui să ne reseteze sistemul de valori şi să gândim profund la lucrurile care s-au petrecut până acum şi pe care ar trebui să le schimbăm” a spus Băişanu, care a arătat că, dacă se va continua la fel, se va ajunge la aceleaşi rezultate.

El a spus că până acum aproape nimeni nu a plătit pentru nimic în România, indiferent de greşelile pe care le-au făcut.

Băişanu i-a urat sănătate lui Gheorghe Flutur, dar omului politic i-a cerut să demisioneze, pentru că banii pe care i-a dat de la CJ Suceava SJU Suceava nu i-a dat „pentru lucruri serioase”.

El a acuzat CJ Suceava că a trimis armata în război fără echipament, fără armament, la moarte sigură, arătând că personalul medical a intrat în lupta cu acest nou coronavirus fără dezinfectaţi, mănuşi, halate de protecţie.

Băişanu a spus că este o mare greşeală acceptarea transformării SJU Suceava în spital pentru tratarea pacienţilor Covid-19.

„Vă spun că e o mare greşeală şi sucevenii consideră la fel. Spitalul trebuie dezinfectat, oamenii care sunt sănătoşi să vină la muncă, să mai aducem şi alţi medici care să trateze bolile curente din judeţul Suceava” a declarat Băişanu.

El a cerut şi managerului Vasile Rîmbu demisia de onoare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: