După ce un senator PNL a fost diagnosticat cu coronavirus

 Trei parlamentari suceveni în autoizolare

 Trei parlamentari ai PNL au intrat de vineri în autoizolare după ce senatorul PNL Virgil Chiţac a fost infectat cu coronavirus.

Astfel, senatorul Dan Cadariu, deputatul Ioan Bălan şi deputatul Angelica Fădor au intrat de vineri în autoizolare. Senatorul PNL Dan Cadariu pentru că este coleg de cameră parlamentară cu senatorul liberal infectat cu coronavirus, iar deputaţii Angelica Fădor şi Ioan Bălan pentru că au participat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL unde a fost prezent şi senatorul Chiţac. Alături de ei urma să intre în carantină şi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat, vineri, că toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL se vor izola la domiciliu, iar toţi senatorii PNL au obligaţia să se autoizoleze.

Ioan Bălan, vicepreşedinte regional al PNL, a intrat de vineri în autoizolare. El a fost testat pentru noul coronavirus, iar sâmbătă după-amiaza rezultatul a arătat că nu a fost infectat, fiind negativ.

Un alt demnitar sucevean care a intrat în autoizolare, deputatul Bogdan Gheorghiu, ministru al Culturii, a fost şi el testat, iar răspunsul a fost negativ.

Ulterior, Angelica Fădor şi Daniel Cadariu au primit la rându-le rezultatele testelor – negative. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Yuan_Wuhanell says:

  In noile condiții coronavirus_ariene, este clar că unele manifestări,festivaluri,sindrofii,chindii,baluri gospodărești (poate cel de la Comănești/Botoșana să rămână,cu dispensă de la frau Angela…) deci că toate astea s-au cam dus de pe prispa căsii, acolo unde le trimite spiritul popular public,secțiunea „…mă-sii”…
  Se și vede că tribunii și tribunele pedeliste au ajuns să se autoizoleze,cel mai periculos este,fără îndoială,acest domn Cadariu care a fost coleg de somnul rațiunii cu domnul Vergil Chițac,infestatorul de guvern și de parlament… Dar acest domn (domnul Cadariu…) a apărut in politică,pe listele de parlamentari,împins din spate de către o anumită doamnă de la PNL,fostă șefă de partid,nu se știe de ce și nici nu se pot face speculații,deoarece respectiva este acuma la casa ei,cu bărbat oficial, și nu i sar cuveni vreo aluzie care să-i cauzeze la reputație… Cât despre domnul Cadariu însuși,se știa că el lua îndeosebi cuvântul la inchiderea și deschiderea sesiunii parlamentare,la secțiunea inchiderea și deschiderea geamurilor,să nu fie corent…Autoizolat,domnul Cadariu ar putea:
  a) să fie uitat de colegii săi ,care și așa i-au cedat cu mârâieli un loc pe liste,sau b) să uite el însuși să se mai ceară,mai ales că doamna cu pricina nu mai are grija lui și va promova doar o listă scurtă…
  Se mai observă că domnul balan a ratat o excelentă ocazie de a se preda de bunăvoie pentru a se mușamaliza,în fine,bănuiala că are enșpe facultăți și diplome,inclusiv de doctorat,în absența unor studii liceale regulate și a unui bacalaureat luat pe sponci,prin ordin de zi pe unitatea școlară arondate unor unități cu bască…In confuzia creată,dumnealui putea să conteze pe o carieră în diplomație,ceva,vreun post de diplomat in R. Moldova ( se mai cunosc cazuri de consuli pe la Bălți,prin raionul Briceni…) Așa,problema rămâne deschisă,indiferent ce crede el ..
  Mai apoi,last but not least,credem că domnul Bogdan Ghiorghiu să se fi izolat auto în vreo unitate de alimentație publică din Burdujeni,dintre cele cu profil sugiucar,pe care le frequenta în tinerețe,când nu era așa chiabur și nici nu devenise actorul celebru din ziua de astăzi,George Vraca de Orizont sau Laurence Olivier of The Jegosu Pub on Amurgului Street…Dumnealui are însă și baftă că,atins sau nu de coronavirus,autoizolat sau depus la izolare,pare,oricum,mușcat de vacă,și anume de vaca cea neagră…
  Dar mai sunt întrebări grele la care așteptăm răspunsuri ușoare,cum ar fi:
  – ce ne facem noi în perspectiva neagră,pre cât de negru în cerul gurii este Întemeietorul,domnul Gâză,de a se perde ediția din acest an a BRC? Doar să se facă/ragă în format virtual sau pe secțiuni,în grupuri mici de câte 5 persoane, care să și joace pogo-pogo cf. unui algoritm inteligent,stabilit de dumnealui,cu mască !
  – dar festivalul medieval,cum o să apară domnul Ursu în costum de ciumat negru,combinezon de grădinar și mască de mamoș,ce ne facem cu caii,cu participarea internațională?
  – also Hora de la Frasin,ce mai rămâne din ea,cum ar arăta în format digital restrâns,sub formă de link?
  – dar recuzita de PR a domnului Flutur,ce se va întâmpla cu ea,cum va păstra lopata ca să fie ferită de coroziunea coronavirusului buclucaș,dar bundița de carnaval/vodevil,ciubotele, curaua,pălăria de gabor de pe Bârgaie,cum,doamne,cum?
  – dar cu diaspora cum rămâne,va fi o diasporă fără diasporeni,cine o să-i mai voteze pe dumnealor ,la strâmtoare? Pe cine mai numără ei,la scara avionului low cost,și la „turiști” și la „diasporeni”,să fie bine,să nu fie rău?
  Grele întrebări,de aia,ne gândim,să fi păstrat dumnealor in multe privințe o tăcere de început de leat,ceva also the pig in the Zea Mays…

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: