Discuţii, la Suceava, privind autostrada Siret – Suceava – Bucureşti

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că a solicitat Companiei Naţionale de Drumuri să trimită la Suceava specialişti pentru a discuta despre investiţiile care sunt necesare în acest judeţ în ceea ce priveşte infrastructura rutieră.

„Am avut mai multe discuţii cu cei de la Compania Naţională de Drumuri pentru ca anul acesta să înceapă unele investiţii mari” a declarat Flutur.

El a arătat că în ceea ce priveşte infrastructura rutieră existentă, DN 17 are nevoie de reparaţii capitale pe multe tronsoane unde e distrus stratul de uzură şi că e nevoie de intervenţii şi pe DN 2 de la Grăniceşti până în graniţa cu Ucraina, pentru că acest drum foarte circulat spre Ucraina arată foarte rău.

Totodată, el a spus că e nevoie de lucrări pe drumul de la Adâncata spre Dorohoi, drumul de la Câmpulung spre Vatra Moldoviţei, dar şi de finalizarea drumului Păltinoasa – Marginea – Vicovu de Jos sau a tronsonului Gălăneşti – Rădăuţi.

Preşedintele Flutur a menţionat că la acestea se adaugă şi amenajarea de sensuri giratorii pe drumuri naţionale, pentru creşterea siguranţei circulaţiei.

În zilele următoare va veni o echipă de la CNAIR cu care se va discuta „la pas” despre autostrada A 7 Siret – Suceava – Paşcani, pentru că sunt fonduri pentru studii de fezabilitate, şi despre centurile ocolitoare de la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei de pe traseul Autostrăzii Nordului, a făcut cunoscut Flutur.

„Am rugat să vină de la CNAIR o echipă la Suceava, să discutăm la faţa locului aceste urgenţe” a declarat preşedintele CJ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: