Subiecte de discuţie, la Primăria Suceava, cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari

Asigurarea încălzirii, reabilitarea a 102 blocuri de locuinţe şi curăţenia în perioada sărbătorilor

Conducerea Primăriei Suceava a discutat, ieri, cu preşedinţii sau administratorii asociaţiilor de proprietari din municipiu mai multe probleme de actualitate, între care asigurarea încălzirii, curăţenia în perioada sărbătorilor de iarnă, dar şi programul de reabilitare a peste 4000 de apartamente.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a precizat că aceasta a fost ultima întâlnire din an cu preşedinţii/ administratorii asociaţiilor de proprietari.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre asigurarea încălzirii, s-au purtat discuţii despre programul de reabilitare a blocurilor printr-un program guvernamental, din municipiu fiind incluse 102 blocuri cu 4.295 de apartamente, dar şi despre asigurarea curăţeniei în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru că în această perioadă se adună mai mult gunoi decât de obicei.

„Am convenit să avem o permanenţă din partea operatorilor pentru ridicarea gunoiului menajer în perioada sărbătorilor” a spus Harşovschi.

El a reluat rugămintea ca sucevenii să colecteze deşeurile selectiv şi să le depoziteze conform.

„Şi aşa arătăm respectul pe care îl avem pentru viitorul Sucevei şi al copiilor noştri” a transmis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: