Gheorghe Flutur, după discuţii cu directorul CNAIR:

Guvernul PSD nu a achitat 30 de milioane de lei firmei care a lucrat la şoseaua de centură a Sucevei şi la DN18

> S-a intenţionat chiar întreruperea temporară a circulaţiei pe şoseaua de centură, informează preşedintele administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a discutat, ieri, la sediul administrativ al judeţului, cu noul director general al CNAIR, Sorin Scarlat, despre situaţia şoselei de centură a Sucevei, despre şoseaua de centură a Rădăuţiului şi despre modernizarea DN 18.

La discuţii a fost invitată şi firma care a executat lucrările pe şoseaua de centura a Sucevei şi de pe DN 18.

„Din discuţii a rezultat faptul că există datorii faţă de firma constructoare în valoare de 18,6 milioane lei la centura Sucevei şi de 12 milioane lei pentru lucrările executate în acest an pe DN 18, precum şi faptul că recepţia lucrărilor nu este semnată. Apăruse la un moment dat ideea de oprire temporară a traficului pentru executarea unor lucrări restante, montarea de console indicatoare, lucru cu care nu am fost de acord” a spus Flutur.

El a menţionat că a solicitat CNAIR şi constructorului să găsească soluţii fără să oprească traficul, iar în zilele următoare aceste console vor fi montate.

Preşedintele Flutur a spus că s-a convenit achitarea plăţilor restante şi recepţia în perioada următoare a tronsonului şoselei de centură şi a lotului 4 din DN 18 Iacobeni – Cârlibaba.

De asemenea, Gheorghe Flutur a solicitat o întâlnire cu constructorul şoselei ocolitoare a Rădăuţiului pentru a discuta despre stadiul lucrărilor şi problemele care ar putea apărea cu deţinătorii terenurilor din vecinătate.

„Salut receptivitatea domnului ministru al Transporturilor şi al directorului CNAIR care şi-au arătat disponibilitatea de colaborare pentru realizarea proiectelor de infrastructură din judeţ” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: