Ameninţând cu un cuţit, un bărbat a prădat o farmacie din centrul Sucevei

Ameninţând cu un cuţit, un bărbat a prădat o farmacie din centrul Sucevei

> Tâlharul a fost reţinut de poliţişti la aproape două ore de la comiterea faptei

Clipe de coşmar au fost nevoite să trăiască luni seară două angajate ale unei farmacii situate în centrul municipiului Suceava. Peste ele a năvălit un bărbat care, ameninţând cu un cuţit, a furat banii din casa farmaciei. Incidentul a ajuns la urechile oamenilor legii la ora 19.23, când Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată, printr-un apel telefonic, la numărul de urgenţă 112, că la o farmacie din centrul localităţii are loc o tâlhărie, motiv pentru care au fost alertate toate echipajele de poliţie din mediul urban şi rural şi s-a constituit o echipă operativă complexă.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că în unitatea sanitară situată pe strada Ştefan cel Mare a pătruns un bărbat necunoscut, care, prin ameninţarea cu un cuţit a celor două farmaciste aflate în serviciu, a solicitat banii proveniţi din încasări. Astfel, după ce a sustras din casa de marcat aproximativ 680 de lei, bărbatul a încercat să părăsească farmacia, însă unul dintre clienţii aflaţi în interior a încercat să blocheze uşa de acces, dar, ulterior, observând că agresorul ameninţă din nou una din farmaciste, i-a permis acestuia să plece într-o direcţie necunoscută.

În urma activităţilor de căutare, la aproape două ore de la comiterea faptei, tâlharul a fost găsit în faţa unei săli de jocuri situată în incinta unui centru comercial din municipiul Suceava.

Acesta este un bărbat în vârstă de 33 de ani din oraşul Broşteni.

La vederea oamenilor legii, bărbatul a început să se manifeste violent, folosindu-se de acelaşi cuţit, astfel că a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. „În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul IPJ Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, dosarul penal urmând să fie soluţionat procedural” ne-a declarat comisar-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: