„Suceava wi-fi”

>„Odată cu achiziţionarea autobuzelor electrice, va fi acces gratuit la internet în toate staţiile de îmbarcare-debarcare a călătorilor” a precizat viceprimarul Lucian Harşovschi

„Suceava wi-fi”, un proiect de 8.000 de euro, privind wireless gratuit în Parcul central al reşedinţei de judeţ, va fi susţinut financiar din vistieria municipiului Suceava. Anunţul a fost făcut de către primarul Ion Lungu, după votarea proiectelor care se vor bucura de finanţare potrivit fundamentării „participative” a bugetului Sucevei pentru anul 2020. Astfel, în urma etapei de selectare prin vot, din fondul disponibil de 1 milion de euro, materializate vor fi 18 propuneri venite din partea locuitorilor urbei reşedinţă, între care şi cel de acces neîngrădit la internet fără cablu în parcul de lângă Palatul Administrativ şi Biserica Catolică. Primarul Ion Lungu a menţionat că această facilitate este disponibilă în 5 „locaţii” din oraş, iar numărul acestora va creşte, „instalaţiile respective fiind deja în curs de montare”. La rândul său, viceprimarul Lucian Harşovschi informează că, printre altele, internet „la liber” este disponibil în Parcul copilului din Burdujeni, Skate-parc de pe strada „Universităţii”, iar pe cale de amenajare sunt sistemul din zona Palatului Administrativ, iar ulterior cel din Zona de agrement „Tătăraşi”, precum şi din alte puncte din cartierele municipiului. Nu în cele din urmă, reţeaua gratuită wi-fi va căpăta amploare pe măsură ce va fi implementat Proiectul „Sistem integrat de transport public ecologic în municipiul Suceava”. „Avem wi-fi pe toate autobuzele, iar prin noul sistem, odată cu achiziţionarea autobuzelor electrice, va fi acces gratuit la internet şi în toate staţiile de îmbarcare-debarcare a călătorilor”, a precizat Lucian Harşovschi, adjunctul şefului executivului local din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: