Mistreţi, cu colinda

> O turmă de porci mistreţi a ajuns în noaptea de vineri spre sâmbătă în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava şi în parcul USV. Cei circa 15-20 de porci mistreţi au fost alungaţi cu sprijinul jandarmilor

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a primit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.20, o sesizare telefonică din partea ofiţerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava cu privire la faptul că un grup de porci mistreţi a intrat în curtea acestei instituţii.

Potrivit IJJ Suceava, în zonă s-a deplasat un echipaj format din patru jandarmi, care a găsit turma formată din aproximativ 15-20 de animale sălbatice în curtea interioară a inspectoratului de poliţie.

„Jandarmii au făcut zgomot şi au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Suceava”, arată sursa citată.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat în parcul din apropierea Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, unde a identificat încă doi porci mistreţi.

Jandarmii au izolat zona, iar animalele au fost direcţionate, de asemenea, spre staţiunea de cercetare.

Intervenţia s-a finalizat în jurul orei 4, la aceasta participând şi efective din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava şi Poliţiei Locale Suceava, arată IJJ Suceava care recomandă cetăţenilor să sesizeze prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 orice situaţie de acest gen şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine care gestionează aceste situaţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: