Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a fost schimbată din funcţie, dar în loc nu a fost numit un alt prefect

Guvernul Ludovic Orban a adoptat, joi, o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Suceava de către doamna Adomnicăi Mirela-Elena.

În locul acesteia Guvernul nu a făcut nicio numire pentru funcţia de prefect.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunţat, marţi, în şedinţa Colegiului Prefectural Suceava că a înaintat Guvernului o cerere de încetare a mandatului exercitat temporar de prefect al judeţului Suceava.

Prefectul a spus pentru News Bucovina că şi-a îndeplinit misiunea de a organiza alegerile prezidenţiale şi că, fiind un nou guvern, acesta trebuie să fie reprezentat de o altă persoană.

„Mi-am îndeplinit misiunea finală în sensul că am organizat corespunzător alegerile prezidenţiale în judeţul Suceava. Am reprezentat un guvern care acum nu mai este în funcţie şi consider că este corect să vină un alt reprezentant la Instituţia Prefectului”, a spus Adomnicăi

Directorul executiv al Direcţiei de Administraţie Publică Locală din Consiliul Judeţean Suceava, Alexandru Gheorghe Moldovan, ar urma să fie numit prefect al judeţului Suceava în locul Mirelei Elena Adomnicăi.

Alexandru Moldovan este jurist şi a fost singura propunere transmisă de la Suceava premierului Ludovic Orban pentru această funcţie, au declarat pentru News Bucovina surse liberale.

Mirela Adomnicăi a fost numită în funcţia de prefect în data de 8 martie 2017 de premierul Sorin Grindeanu. Ea a fost menţinută în funcţie şi de premierii Mihai Tudose şi Viorica Dăncilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: