Consilierul local sucevean Daniel Prorociuc, propus pentru funcţia de subprefect (surse)

Consilierul local sucevean Daniel Prorociuc este propunerea Organizaţiei Municipale a PNL Suceava pentru a ocupa funcţia de subprefect al judeţului.

 Surse liberale ne-au declarat că discuţiile care au avut loc în cadrul organizaţiei municipale au fost destul de „încinse” şi au condus în final la nominalizarea lui Prorociuc pentru această funcţie.

Daniel Prorociuc este absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, secţia Marketing, din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza”, Iaşi, şi deţine o diplomă de Masterat în Publicitate şi Reclamă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”, din cadrul SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) Bucureşti.

Prorociuc este membru al PNL Suceava din anul 2009 şi a deţinut funcţiile de membru în Biroul politic local, membru în Biroul politic judeţean, purtător de cuvânt, fiind în momentul de faţă vicepreşedinte pe probleme de comunicare în cadrul organizaţiei municipale.

De precizat că Daniel Prorociuc este unul din puţinii liberali care, în urma fuziunii PNL cu PDL, a reuşit să-şi păstreze toate poziţiile în cadrul partidului, inclusiv cea de consilier local.

 În mandatul de consilier local s-a făcut remarcat ca un susţinător al mişcării de tineret din Suceava, fiind iniţiator al înfiinţării Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Suceava, precum şi a Consiliului consultativ pe probleme de tineret de pe lângă Consiliul Local Suceava.

De asemenea, la iniţiativa lui Prorociuc s-au redeschis o mare parte din terenurile de sport ale şcolilor de pe raza municipiului către publicul larg pe timpul vacanţelor şcolare, s-au montat rasteluri de biciclete la instituţiile publice din oraş, iar profesorii şi antrenorii ce obţin rezultate deosebite la competiţiile naţionale vor beneficia din acest an de premii, precum şi elevii sau sportivii pe care aceştia i-au pregătit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: