Vasilică Băiţan ocupă locul lăsat liber la masa Consiliului Local de regretatul Bogdan Bicsi

Şedinţa ordinară a Consiliul Local Suceava a fost deschisă ieri printr-un moment de reculegere în memoria alesului municipal Bogdan Bicsi (PNL). „Aşa cum îl ştim, a fost un profesionist deosebit, un om cu personalitate, iar deşi tânăr, era vechi în politică. S-a format la nivelul anilor ’90, când se mai respectau principiile. Bogdan Bicsi era un om cu principii, nu un yesmen. Nu am niciun fel de reproş la adresa sa, iar atunci când avea o altă părere, venea cu argumente pertinente. Nu era un om conflictual, ci unul cu un fin simţ al umorului. Când erai în preajma lui, nu puteai decât să fii pozitiv, vesel. Dumnezeu să-l ierte, iar noi să-i păstrăm memoria, pentru că a fost un coleg deosebit”, le-a spus celor prezenţi primarul Ion Lungu.

Mai apoi, Consiliul Local a aprobat hotărârea de încetare a mandatului consilierului Bogdan Bicsi, iar Comisia de validare a validat mandatul noului membru al deliberativului. Este vorba despre Vasilică Băiţan, directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Suceava, următorul pe lista de supleanţi ai Partidului Naţional Liberal la alegerile locale din iunie 2016. Noul venit în legislativul municipal sucevean a depus jurământul în faţa plenului şi asistenţei. „Îl cunosc pe Vasilică Băiţan de 30 de ani, de când eram colegi la CCH. Sunt convins că o să lucrăm bine, în interesul comunităţii” a spus Ion Lungu, şeful executivului sucevean, urându-i succes proaspăt-aşezatului la masa de dezbateri a Consiliul Local.

Bogdan Bicsi a încetat fulgerător din viaţă pe 26 noiembrie, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul „Ioan cel Nou” Suceava, după ce a suferit un infarct miocardic. Funeraliile au loc astăzi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: