De trei ani aşteptăm să putem porni acest proiect

> Flutur anunţă că va semna contractul de finanţare pentru proiectul european de apă-canal de 240 de milioane de euro aşteptat de peste 200.000 de suceveni

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, în cadrul şedinţei solemne de Ziua Bucovinei că a primit o veste bună de la Guvernul României.

El a spus că în data de 16 decembrie va fi semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea sistemelor de apă-canalizare pentru 14 localităţi sucevene, în valoare de 240 de milioane de euro, şi care se adresează unui număr de circa 220.000 de locuitori.

„Este o veste foarte bună”, a declarat Gheorghe Flutur, care a menţionat că de trei ani aşteaptă să fie semnat acest proiect din Programul Operaţional Infrastructura Mare şi să se înceapă lucrările.

În ultimii ani, preşedintele Gheorghe Flutur a criticat Guvernul PSD pentru că a amânat, fără motive, semnarea acestui contract pentru un proiect deosebit de important pentru judeţul Suceava.

Prin proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Suceava” promovat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) se propun investiţii pentru modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată în 14 localităţi din judeţul Suceava, respectiv în localităţile: Suceava, Şcheia, Salcea, Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Marginea, Siret, Suceviţa, Putna, Dolhasca şi Mitocu Dragomirnei, de care vor beneficia peste 200.000 de locuitori ai judeţului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: