Arte marţiale combinate

Suceveanul Andrei Ostrovanu, protagonist al galei de kick-boxing Colosseum Tournament XVII

Andrei Ostrovanu va păşi din nou în ring chiar de Ziua Naţională a României, pe 1 decembrie, urmând să se confrunte cu Youssuf Diarra, un luptător de origine africană, provenit din Italia, în cadrul galei de kick-boxing Colosseum Tournament XVII. Acţiunea va avea loc în Sala Polivalentă din Bucureşti, cu începere de la ora 18.30, urmând să fie transmisă în direct de postul de televiziune DigiSport. În cadrul aceleiaşi gale vor mai concura doi dintre cei mai cunoscuţi luptători de kick-boxing din România, este vorba de Sandu Lungu şi Cosmin Ionescu.

Andrei Ostrovanu a reuşit să devină campionul categoriei 71 de kilograme în cadrul galei de kick-boxing Colosseum Tournament XV, care s-a desfăşurat la Oradea, la finalul lunii septembrie. Meciul pentru centură, susţinut în compania bucureşteanului Marian Dinu, nu a avut practic istoric, fiind tranşat în mai puţin de un minut, după ce Ostrovanu i-a spart garda adversarului cu o puternică lovitură de genunchi, direct în barbă.

Andrei Ostrovanu a disputat până acum 40 de meciuri la profesionişti, cu un istoric de 33 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kickboxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroşan, cu care a reuşit să se evidenţieze pe plan naţional şi internaţional la nivel de amatori şi semiprofesionişti. În prezent, Ostrovanu se pregăteşte la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa şi de preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: