Andrei „Glonţul” Chipreanov a dominat Cupa României la skandenberg

Rădăuţeanul Andrei Chipreanov a dominat Cupa României la skandenberg, fiind declarat cel mai bun sportiv la categoriile 105 kilograme şi OPEN. Supranumit „Glonţul”, pentru rapiditatea cu care îşi învinge adversarii, Andrei Chipreanov nu le-a dat nicio şansă competitorilor la evenimentul organizat în 16 noiembrie, la Codlea. Practic, Andrei a câştigat toate meciurile, intrând în posesia medaliilor de aur la categoria 105 kilograme braţ stâng, 105 kilograme braţ drept, OPEN braţ stâng şi OPEN braţ drept. „Cupa României a fost un prilej foarte bun pentru mine să-mi verific nivelul de pregătire în raport cu ceilalţi competitori din ţară. Rezultatele mă bucură cu atât mai mult cu cât am revenit la antrenamente în luna mai a acestui an, după o pauză de aproximativ şase ani. Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi au fost în jurul meu în această perioadă, sponsorilor, staffului tehnic, suporterilor. Mulţumesc Volvo Excellence Cars pentru tot ce fac pentru mine”, a spus Andrei Chipreanov.

Rezultatele obţinute la Codlea, în cadrul Cupei României, vin la scurt timp după ce Andrei Chipreanov a ocupat locul patru la mâna stângă în cadrul Campionatelor Mondiale de Skandenberg, care au avut loc la Constanţa. Andrei Chipreanov practică skandenbergul de la vârsta de 16 ani, fiind multiplu campion naţional, european şi mondial. În 2014 renunţă la practicarea acestui sport, fiind obligat să practice diverse activităţi pentru a-şi putea întreţine familia. În luna mai a acestui an Andrei Chipreanov reia pregătirea şi reintră în circuitul competiţional, fiind sprijinit de sponsori generoşi. „Avem un plan de pregătire pentru următorii opt ani, perioadă în care vreau să câştig toate marile competiţii”, a mai spus Andrei Chipreanov. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: