Aplicaţia „SuceavaCityApp” a fost lansată oficial la Târgul de Turism al României

> Viceprimarul Lucian Harşovschi: E o aplicaţie inteligentă care ne promovează oraşul. Avem ca prim obiectiv atragerea interesului pentru municipiul Suceava ca destinaţie turistică şi culturală

 Viceprimarul Lucian Harşovschi a lansat, oficial, la Târgul de Turism al României, de la Romexpo Bucureşti, aplicaţia „SuceavaCityApp”, un concept nou, o aplicaţie inteligentă care promovează municipiul Suceava.

Potrivit viceprimarului, municipiul Suceava, declarat „Destinaţia europeană de excelenţă a României” pentru turismul cultural, va fi promovat în ţară, dar şi în străinătate, prin logoul oraşului, care are în loc de litera V o inimă şi transmite că „Iubim Suceava!”.

El a explicat că, descărcând aplicaţia din AppStore sau Magazin Play, utilizatorii pot obţine detalii despre cultura, gastronomia şi obiectivele turistice ale Sucevei, iar dacă va fi selectată opţiunea „notificări”, vor putea fi la curent cu evenimentele care se desfăşoară în municipiul Suceava.

„Avem ca prim obiectiv atragerea interesului pentru municipiul Suceava ca destinaţie turistică şi culturală” a spus Lucian Harşovschi.

În perioada 14-17 noiembrie a.c., Primăria Municipiului Suceava, alături de Consiliul Judeţean Suceava, a participat la Târgul de Turism al României, de la Romexpo Bucureşti. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI