Printr-un program cu finanţare europeană

La Horodnic de Sus au început lucrări de asfaltare

>Gheorghe Flutur: Pot să spun că Horodnic de Sus e una din cele mai frumoase surprize din acest mandat, cu realizări excepţionale

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, joi dimineaţa, la Horodnic de Sus, la deschiderea lucrărilor de asfaltare a unui drum comunal printr-un proiect cu finanţare europeană, el apreciind că primarul comunei, Valentin Luţă, este unul dintre primarii gospodari, care are realizări excepţionale.

„Am participat la deschiderea lucrărilor de asfaltare a unui drum comunal în Horodnic de Sus alături de primarul PNL Valentin Luţă, care este un campion pe proiecte europene în judeţul Suceava” a declarat Flutur.

El a spus că asfaltarea drumului comunal se face printr-un proiect european iniţiat de Grupul de Acţiune Locală (GAL) pe mai multe tronsoane, primul fiind pe 3,1 km, iar al doilea pe 5,5 km.

„E de remarcat că lucrările sunt făcute gospodăreşte. Întâi s-a tras apă-canal în 80% din comună, a făcut trei poduri peste pârâul Pozen, pârâu cu probleme de-a lungul timpului, iar acum vine cu asfaltul” a spus Flutur.

Preşedintele Flutur a remarcat că Valentin Luţă este un primar foarte gospodar, care a finalizat şi o casă de cultură superbă, ce va fi una din cele mai frumoase pe care le are judeţul Suceava şi care va fi inaugurată în luna decembrie, după ce, nu de mult, a inaugurat un dispensar medical cu dotări de nivel european.

„S-a implicat în acordarea de terenuri şi a unui perimetru întreg de locuinţe pentru tineri. A atras investitori într-o zonă industrială în limită cu oraşul Rădăuţi care sunt plătitori de impozite la comună. Pot să spun că Horodnic de Sus e una din cele mai frumoase surprize din acest mandat, cu realizări excepţionale” a spus Gheorghe Flutur.

El a menţionat că l-a sprijinit şi va continua să îl sprijine pe primarul din Horodnic de Sus pentru continuarea proiectelor.

„CJ Suceava a fost alături de el şi vom fi în continuare, mai ales că din luna septembrie nu a mai primit bani pentru decontarea unor proiecte de dezvoltare locală şi va trebui să ajutăm să deconteze şi să facă plata la firmele constructoare” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: