Fotbal

Grupa de copii născuţi în anul 2011 de la Juniorul Suceava a câştigat faza judeţeană a Memorialului „Gheorghe Ene”

Grupa de copii născuţi în anul 2011 de la Juniorul Suceava a câştigat, recent, faza judeţeană a Memorialului „Gheorghe Ene”. În finală, echipa antrenată de Daniel Bostan a trecut greu de formaţia Dorna Dornei, în urma loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost de 4-4. Juniorul a condus cu 2-0 şi 4-2, însă dornenii au revenit de fiecare dată.

În urma acestui succes, micii fotbalişti de la Juniorul Suceava au obţinut calificarea pentru turneul zonal al Memorialului „Gheorghe Ene”, care va avea loc în luna decembrie, într-o locaţie care va fi stabilită ulterior.

„A fost o calificare obţinută cu greu, însă meritată. Jucătorii mei au meritul că au crezut în şansa lor, luptând până la capăt. Mergem încrezători la turneul zonal, mai ales că la competiţiile la care am participat în partea Moldovei am reuşit să ne impunem aproape de fiecare dată în ultima perioadă. Dacă vom evolua cu aceeaşi determinare, avem şanse să ne calificăm mai departe”, a declarat antrenorul Daniel Bostan.

Iată şi lotul de jucători al celor de la Juniorul Suceava care a obţinut calificarea la turneul zonal: Vlad Odeh şi Ianis Strilciuc – portari; Alex Prisacariu, Matei Darea, Petru Constantin, Dionisie Toader, Oly Păşcănuţ, David Negru, Alex Nica, Robert Corhan, Robert Popovici şi Luca Loghin – jucători de câmp.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: