La Şcoala Primară „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

Festivalul toamnei şi parada costumelor eco

Cu zâmbete şi veselie micii creştini de la Şcoala Primară şi Grădinița „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” au sărbătorit şi în acest an „Festivalul toamnei”, urmat de o paradă a costumelor eco, realizate de copii şi părinţi, manifestare ce a inclus activităţi din cadrul proiectului educaţional ”Eco-grădiniţa” aferent anului şcolar 2019-2020, precum şi a parteneriatului educaţional „grădiniţă-familie”.

Frumuseţea şi bogăţia toamnei, cu tot alaiul ei de frunze, arome şi culori se poate regăsi cu prisosinţă în tradiţionala expoziţie de dovleci decoraţi sub forma personajelor din poveşti şi din lumea necuvântătoarelor ce ne-au încântat tuturor privirile. Momentul de bucurie a continuat cu o paradă a costumelor pentru copii confecţionate din materiale reciclabile.

Pentru creativitatea şi implicarea de care au dat dovadă atât copiii, cât şi a părinţii, la finalul festivităţii aceştia au fost răsplătiţi cu diplome personalizate. Expoziţia va putea fi admirată pe tot parcursul săptămânii viitoare. Prin activitatea desfăşurată, Şcoala şi Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” promovează creativitatea, timpul petrecut de copii cu părinţii lor şi desfăşurarea de activităţi împreună, frumuseţile şi bogăţiile anotimpului toamna, originalitatea şi tradiţiile româneşti, punând în faţă frumosul inocent şi credinţa ortodoxă. (prof. ANCA IAVORENCIUC)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: