PSD a tras tare pentru locul 2

> Rezultatele exit-poll la alegerile prezidenţiale, primite cu o bucurie ponderată de liderii PSD Suceava, care sperau ca Dan Barna să nu recupereze cu voturile din diaspora

Rezultatele alegerilor prezidenţiale au fost primite, duminică seara, la anunţarea exit-pollurilor cu o bucurie ponderată de liderii PSD Suceava.

Înainte de anunţarea acestor cercetări sociologice, membri ai PSD Suceava se încurajau că Viorica Dăncilă va obţine un scor suficient de bun astfel încât votul exprimat de sutele de mii de români din diaspora să nu mai poată să schimbe clasamentul.

După aflarea rezultatelor, preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că vor fi asigurate toate voturile cu reprezentanţii PSD din secţiile de votare.

„Indiferent care va fi rezultatul vom respecta deciziile poporului român. Opinia manifestată prin vot este suverană pentru noi”, a spus senatorul Ioan Stan.

El a arătat că se va relua campania electorală şi că vor fi prezentate electoratului motivele pentru care Viorica Dăncilă să fie votată.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: