Novaoptic deschide al 4-lea centru oftalmologic

Novaoptic, prima clinica oftalmologică privată din Bucovina, deschide oficial vineri, 15 noiembrie 2019, al 4-lea centru Novaoptic pe str. Mihai Viteazul nr. 21, parter, Suceava.

Mai aproape de clienţii săi, noul centru oftalmologic Novaoptic introduce un nou concept de consultaţie oftalmologică iWellness, care transformă consultul obişnuit într-o evaluare completă de sănătate a vederii (tomografie oculară iScan pentru retină, nervul optic şi segmentul anterior, scanare LASER şi fotografie retiniană EasyScan).

Pentru pacienţii cu diabet, Clinica Novaoptic organizează în data de 14 noiembrie 2019 (Ziua Mondială a Diabetului), un screening pentru retinopatia diabetică la sediul Novaoptic din strada Mihai Viteazul.

Folosind aparatul Easy Scan (Tehnica Scanning Laser Ophtalmoscope SLO) pentru captarea imaginilor de fund de ochi, specialiştii vederii (optometrişti, asistent medical) vor efectua screeningul, iar imaginile vor fi analizate de către medicii oftalmologi dr. Cristina David şi dr. Ioana Poiată. Pacienţii la care se observă modificări retiniene patologice vor fi anunţaţi telefonic şi programaţi pentru consultaţie în cabinetele Novaoptic.

Novaoptic te premiază

Pentru deschiderea oficială din 15 noiembrie la noul sediu din Suceava, str. Mihai Viteazul nr. 21, Clinica Oftalmologică Novaoptic a pregătit vizitatorilor săi surprize şi o atmosferă de sărbătoare.

Primii 100 de vizitatori vor primi gratuit pachete cadou Novaoptic care conţin accesorii de întreţinere şi un voucher pe care îl pot folosi în perioada 15 – 29 noiembrie 2019.

Toţi vizitatorii se înscriu automat la tombola Novaoptic, cu premii constând în consultaţii iWellness, lentile pentru ochelari de vedere, lentile de contact cu dioptrii, lentile de contact cosmetice.

Centrele Novaoptic se adresează atât copiilor (începând de la vârsta de 6 luni), cât şi adulţilor şi seniorilor care beneficiază de experienţa de 20 de ani a echipei medicale Novaoptic. În cadrul departamentului de optică medicală Mihai Viteazul veţi regăsi îndrăgitele branduri de ochelari: Ray Ban, Vogue, Emporio Armani, Versace, Dolce&Gabbana, Gucci, Bvlgari.

Pentru sănătatea ochilor tăi! (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: