„Frumoasa şi bogata toamnă – Târg cu dichis” la Liceul „Ion Nistor” din Vicovu de Sus

În data de 7 noiembrie 2019 a avut loc la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus cea de-a doua ediţie a târgului „Frumoasa şi bogata toamnă –Târg cu dichis”. Activitatea face parte dintr-o serie de evenimente dedicate Zilelor Liceului, desfăşurate în perioada 4-7 noiembrie.

Târgul s-a bucurat de un real succes, având o foarte bună organizare, produse tradiţionale autentice pentru vânzare, precum şi o intensă mediatizare pe plan local.

Organizatorii au fost toate cadrele didactice din ciclul primar, după ce prima ediţie a fost propusă şi implementată de învăţătoarele Cristina Maria Pitic şi Maria Tabarcea la clasele lor.

Succesul şi buna desfăşurare s-au datorat implicării conducerii unităţii, a cadrelor didactice organizatoare, a părinţilor şi elevilor.

Decorul, costumele populare purtate de învăţătoare, elevi şi părinţi au fost apreciate de către cumpărători, atmosfera fiind una desprinsă din târgurile de odinioară, din cămara cu de toate a românului de la sat.

Banii adunaţi de la târg vor fi folosiţi de fiecare clasă în parte pentru a aduce bucurie copiilor ce au nevoie de ajutor în prag de sărbători.

Organizatorii mulţumesc participanţilor şi îşi doresc ca ediţiile ce vor urma să se bucure de acelaşi succes precum cel de anul acesta. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: