Guvernul va aproba, luni, o hotărâre care va permite execuţia magistralei de gaze naturale Pojorâta – Vatra Dornei

PSD Suceava a anunţat, ieri, că Guvernul PSD continuă implementarea programului de guvernare asumat şi că, în şedinţa de luni, va aproba o hotărâre ce va permite execuţia lucrărilor pentru magistrala de gaze naturale de la Pojorâta la Vatra Dornei.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, în această perioadă de criză generată de „nepăsarea preşedintelui Klaus Iohannis faţă de nevoile României şi ale românilor, de ipocrizia partidelor de opoziţie şi de neputinţa acestora de a constitui o majoritate capabilă să guverneze”, PSD îşi continuă implementarea programului de guvernare asumat.

„Astfel, în şedinţa de guvern ce va avea loc luni, 4.11.2019, pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre ce va marca încă o etapă împlinită în realizarea unui obiectiv economic foarte important pentru judeţul Suceava, asumat şi susţinut permanent de parlamentarii social-democaţi suceveni: aprobarea scoaterii temporare a terenurilor agricole situate în extravilan pentru proiectul de importanţă naţională «Conducta de transport gaze naturale Pojorâta – Vatra Dornei»” se arată în comunicat.

PSD Suceava subliniază că, în acest fel, se demonstrează încă odată respectarea promisiunilor asumate de parlamentarii PSD Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI