Doi migranţi reţinuţi la graniţa de nord a judeţului

Încă doi migranţi ilegali au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră suceveni din cadrul Sectorului PF Brodina după ce aceştia trecuseră fraudulos graniţa.

Cei doi nu au reuşit să se plimbe prea mult pe teritoriul românesc, deoarece au fost reţinuţi în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Falcău. Pentru că cei doi cetăţeni străini nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duşi la sediul sectorului, iar cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii de frontieră au constatat că unul are vârsta de 25 de ani şi este din Algeria, iar celălalt 35 de ani şi provine din Tunisia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Conform procedurilor legale, cei doi cetăţeni străini au fost predaţi Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din municipiul Rădăuţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: