Ion Lungu, la adunarea Comitetului Director lărgit al Asociaţiei Municipiilor din România

> S-au discutat mai multe metode de dezvoltare urbană, iar primarul Sucevei a transmis: „Ne vom adresa noului guvern al României cu aceste solicitări”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat, alături de primarii de municipii din toată ţara, la Comitetul Director lărgit al Asociaţiei Municipiilor din România, desfăşurat la Sibiu.

Primarul a anunţat că au participat la dezbateri şi reprezentanţi ai Ministerului Fondurilor Europene şi ai Ministerului Dezvoltării Regionale.

Ion Lungu apreciază că au fost discutate puncte importante pe ordinea de zi, respectiv: gestionarea alocărilor financiare europene pentru dezvoltarea zonelor urbane în exerciţiul  financiar 2014-2020; rezolvarea supracontractării la proiectele  depuse pe axa 4 Dezvoltare urbană; programarea exerciţiului financiar 2021-2027; descentralizarea la nivelul fiecărei  agenţii regionale de dezvoltare; solicitările AMR referitoare la  bugetul de stat pentru anul 2020, stabilirea prin lege a cotei de 60% din trimestrul IV; preluarea în totalitate a plăţilor legate de asistenţii personali şi a indemnizaţiilor  de handicap în bugetul de stat.

„Ne vom adresa noului guvern al României cu aceste solicitări” a transmis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: