Poliţiştii au controlat peste 100 de localuri din judeţ

În weekend, Serviciul Investigaţii Criminale Suceava a organizat o acţiune punctuală pe raza judeţului pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură judiciară, respectiv a infracţiunilor contra persoanei şi patrimoniului, inclusiv în zona barurilor, discotecilor şi sălilor de jocuri, acţiune la care au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, arme explozivi şi substanţe periculoase.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost verificate 107 locaţii şi au fost legitimate 824 persoane. De asemenea, poliţiştii au controlat 280 de autoturisme şi au constatat zece infracţiuni, din care trei în flagrant. Pe lângă acestea, au fost aplicate 156 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 107.390 lei. Sursa citată mai arată că poliţiştii suceveni au reţinut 13 permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare. Tot în cadrul acţiunii au fost confiscate şi bunuri în valoare de 4.266 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: