Nataţie, Cupa României

Paisprezece medalii pentru suceveanca Maria Verciuc

Braşovul a găzduit recent prima ediţie a concursului de înot Cupa României. La startul competiţiei s-au aliniat 38 de cluburi reprezentate de aproape 200 sportivi.

Suceveanca Maria Verciuc, pregătită de profesorul Cezar Moscaliuc, a avut o comportare absolut remarcabilă, reuşind să urce de 14 ori pe podiumul de premiere. Tânăra înotătoare suceveană a avut pieptul plin cu medalii, trei de aur, cinci de argint şi şase de bronz.

În probele de 50, 100 şi 200 metri bras a obţinut medalia de aur la categoria junioare, argint la categoria tineret şi bronz în clasamentul senioarelor. La 50 liber a obţinut medalia de argint la categoria junioare şi bronz la tineret şi seniori. La 100 liber a cucerit medalia de argint la juniori şi bronz la tineret, iar la 200 mixt bronz la juniori.

„Performanţele sunt deosebite, mai ales dacă ne gândim la faptul Maria este în primul an de juniorat. Mulţumim tuturor celor care ne sunt mereu alături în programul de pregătire şi ne susţin, conducerea Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, conducerea LPS-CSŞ, domnului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym şi doamnei profesoare Daniela Burac”, a declarat antrenorul Mariei Verciuc, Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: