Handbal masculin, Divizia A

CSU Suceava vrea să-i aducă la „dimensiunea” naturală pe cei de la Magnum Botoşani

> Partida dintre Magnum Botoşani şi CSU Suceava va avea loc mâine, de la ora 18.00

 CSU Suceava a ajuns la disputa cu principala contracandidată la primul loc al clasamentului Seriei A a Diviziei A de handbal masculin, cel cu vecinii de la Magnum Botoşani. Partida are valenţe deosebite pentru că formaţia gazdă are în componenţă o grămadă de suceveni, începând cu Florin Ciubotariu, Bogdan Şoldănescu, Cristian Adomnicăi, Lăzurcă, Lazoreac, Nicolaievici şi sârbul Lajovic.

„Ştim că ne aşteaptă un meci dificil, din această cauză am şi jucat un meci de pregătire la Vaslui. A fost bine, am verificat ce putem într-un joc de calibru şi nu am avut accidentări.

Deşi am urmărit echipa din Botoşani, niciun meci nu seamănă cu altul şi noi ne-am pregătit în consecinţă. Vom avea în faţă o echipă alcătuită din jucători cu mare experienţă competiţională, vom avea o atmosferă încărcată la Botoşani şi suntem pregătiţi pentru aceste lucruri.

Am schimbat toată echipa faţă de anul trecut şi ce vom reuşi în acest sezon competiţional va fi numai prin muncă. Vrem toate cele trei puncte puse în joc, la fel ca şi adversarii noştri, şi ne vom lupta pentru ele”, a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

”Echipa din Botoşani are în componenţă jucători de mare valoare şi cu mare experienţă şi trebuie să fim atenţi. Ne-am pregătit bine, avem o formaţie foarte tânără şi dornică de afirmare şi vrem să câştigăm” a completat şi tânărul portar Eduard Duman.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI