O nouă generaţie de jandarmi a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni

În data de 20 septembrie, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a avut loc ceremonia de absolvire şi acordare a gradului militar de sergent major absolvenţilor din promoţia noiembrie 2018 – septembrie 2019 a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, absolvenţii cu cele mai bune rezultate la învăţătură au primit diplome, respectiv sergent major Munteanu Flaviana, sergent major Oboroceanu Irina-Mădălina, sergent major Cocari Magdalena. A luat cuvântul şeful promoţiei noiembrie 2018 – septembrie 2019, sergent major Munteanu Flaviana (media 9,59).

Din rândul oficialităţilor participante la activitate au rostit alocuţiuni Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni, şi Mirela Elena Adomnicăi, prefectul judeţului Suceava.

După discursul colonelului Grigore Ciauşescu, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a urmat defilarea absolvenţilor în aplauzele asistenţei şi pe ritmurile Muzicii Militare ale Brigăzii 15 Mecanizate „Podul Înalt” Iaşi.

„În această perioadă am reuşit să oferim elevilor o pregătire de înaltă calitate, devotament deplin, pentru a putea face faţă tuturor provocărilor profesionale cu care se vor confrunta” susţine instituţia de învăţământ.

„Din această perspectivă simbolică, promoţia noiembrie 2018 – septembrie 2019 va rămâne în memoria şcolii ca fiind una specială, de suflet, o generaţie de tineri entuziaşti, determinaţi, loiali instituţiei Jandarmeriei Române şi cu o nouă viziune asupra societăţii” mai arată comunicatul.

În data de 17 octombrie, începând cu ora 12.00, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a avut loc repartiţia locurilor celor 346 de absolvenţi din promoţia noiembrie 2018 – septembrie 2019 a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Subofiţerii au fost repartizaţi în unităţile Jandarmeriei Române, în funcţie de media generală de absolvire, urmând a se prezenta la unităţile operative începând cu data de 23 septembrie a.c. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: